Blogia
librodearena

Turistas

No los soporto. Lo siento pero cada vez los aguanto menos. Vaya donde vaya me encuentro al rebaño de guiris de turno bebiendo sangría, entorpeciendo el tráfico peatonal o trincándose una jarra de sangría. Lo de Barcelona raya ya la invasión en toda regla. No se veía tanto gamba desde que llegaron los visigodos. De entre toda la diversidad humana, a la única que un servidor no soporta es a la de guiri descolorido en su variante turista. El 99% no tiene ni pajolera idea de dónde va, y así los ves, con sus sombreros mejicanos en plenas Ramblas. Ni papa de catedrales góticas, ni rincones con Historia, que va, ellos tan contentos de meterse unas cuantas jarras de Estrella entre pecho y espalda. Y al final pasa lo que pasa. Acaban bolingas perdidos montando el numerito en cualquier esquina.
Los peores los anglosajones. Panda de vikingos incivilizados. Qué pena de Armada Invencible, oigan, qué pena. En según qué momentos uno empieza a sentirse hooligan de Felipe II.
Lo peor del tema es que mi ciudad se está volviendo un parque temático. Algo normal si tenemos en cuenta que los ibéricos vendemos a nuestra madre por un plato de lentejas. Pues eso, que Barcelona da asco de lo chupiguay y lo moderna que es. Todos los bares con sus diseños vanguardistas y ni una puta tasca para tomarse una cerveza en condiciones. Mucho colorín y mucha historia, pero están dejando a esta ciudad sin alma. Y claro, te ves abocado al compadreo con los teutones. Lo peor es cuando se ponen a gritar, hasta el ojete de cerveza, cantando cualquier cosa ininteligible. Por Dios, donde está la Guardia Civil cuando se la necesita. Vaya asco de país éste que, dándole mil vueltas en civilización e Historia a cualquiera de esos de por ahí arriba, acaba siendo famoso por la priba barata y el desmadre veraniego.

1 comentario

Amigo Gagarin -

02/05/2005 21:10
Madrid
El govern central incrementarà el pressupost per millorar el turisme de sol i platja

El govern central preveu duplicar o triplicar l'any que ve els fons destinats a la millora de les infraestructures turístiques. El pressupost actual és de 100 milions d'euros amb la participació d'empreses privades, una complicitat que es pretén enfortir ara per fomentar el turisme de sol i platja totes les èpoques de l'any. Precisament en aquests destins, el govern vol evitar que es rebentin tarifes i per això demana als empresaris que no abaixin els preus perquè això aniria en detriment de la qualitat.


El secretari general de Turisme, Raimon Martínez Fraile, ha dit que el pla de dinamització turística, de col·laboració pública i privada, té l'objectiu de fomentar el turisme a tot l'Estat. La iniciativa subvencionarà els projectes presentats pels ajuntaments i que tinguin una participació privada del 30% com a mínim.

Amb aquesta inversió l'executiu vol que la millora de les infraestructures turístiques no es faci de forma aïllada i tingui relació amb les ciutats on es duen a terme. L'ampliació del fons s'aprovarà al juny en un consell de ministres especial dedicat al turisme.

No s'ha d'abaixar els preus en el turisme de sol i platja

El secretari general de Turisme també ha fet una crida als empresaris del sector a no abaixar els preus. La seva argumentació és que el mercat és més car que en altres països, però que no es pot competir a força de rebentar tarifes, la qual cosa, per Martínez Fraile seria un greu error. La recepta, doncs, és clara: sol i platja com a oferta, però sense renunciar a uns mínims de qualitat.

El secretari general de Turisme ha advertit que no es pot donar l'esquena al 80% de l'activitat turística. Per això, aquest any, la meitat del pressupost que hi ha per a promoció turística es destinarà a donar a conèixer l'oferta de sol i platja, no tan sols durant l'estiu, sinó també en altres èpoques de l'any.

http://www.telenoticies.com/noticia/not182634763.htm